pse na zgjodhet ne

pse na zgjodhet ne

Nongchuanggang Cross Border E-commerce (Weifang) Co. Ltd. do të përpiqet të ndërtojë qendrën globale të grupeve të ndërmarrjeve të industrisë së tregtisë elektronike ndërkufitare, qendrën e shërbimit të bashkëpunimit dhe shkëmbimit, qendrën e prodhimit dhe përpunimit, qendrën tregtare dhe shpërndarjen dhe të realizojë integrimin e shpejtë të industrive të shumta. Ne marrim platformën e tregtisë elektronike ndërkufitare si pikënisje për të nxitur zhvillimin e nivelit të lartë të bujqësisë, vendet e synuara të eksportit përfshijnë Japoninë dhe Korenë e Jugut, Rusinë, Azinë Juglindore, Afrikën e Jugut, Lindjen e Mesme, Evropën dhe Shtetet e Bashkuara, Kanada, Indi. Funksionet e platformës mbulojnë menaxhimin e porosive, negocimin e porosive, Big Data doganore, logjistikën ndërkombëtare, magazinimin jashtë shtetit, etj. Ajo gjithashtu bëhet me porosi për nevojat e tregtarëve.

Duke integruar burimet vendase dhe të huaja përmes qendrës së të dhënave të mëdha, ajo ndërtoi një platformë reale të tregtisë elektronike të eksportit ndërkufitar në shkallë të gjerë për të arritur lidhje të saktë midis klientëve vendas dhe të huaj. Krijoni dhe thelloni një model të ri të tregtisë elektronike ndërkufitare. Nëpërmjet ndërveprimeve të shumta të platformës në internet, brenda dhe jashtë vendit, kombinimi i tregtarëve vendas në internet dhe Alibaba, Jingdong, Taobao, T-mall, Pinduoduo, shumë të huaja në internet me Amazon, Aliexpress, Alibaba International, thellësia e bashkëpunimit, si p.sh. si platformë eBay me procese të përsosura të tregtisë ndërkombëtare, u siguron ndërmarrjeve një menaxhim qendror online me një ndalesë, në të njëjtën kohë për të hapur akademinë e bujqësisë, shërbim falas për ofrimin e ndërmarrjeve me fuqi ndërkufitare të nevojshme për të drejtuar biznesin e të gjitha llojeve të profesionistëve. njohuritë dhe aftësitë.