Përgjegjësitë tona

Përgjegjësitë tona

Nongchuanggang Cross Border E-commerce (Weifang) Co. Ltd. ka përgjigje tërësisht pozitive të Komitetit Qendror të CPC dhe Këshillit të Shtetit zbatojnë strategjinë e rinovimit të vendimeve kryesore të politikave të vendit, duke u fokusuar në modernizimin e bujqësisë, fokusin në "bujqësinë, zonat rurale dhe fermerët dhe bujqësia "prodhimi i ri gjashtë", duke promovuar zhvillimin e hapjes së bujqësisë kineze në skajin e jashtëm.

Kompania është e përkushtuar të ndërtojë një platformë profesionale të tregtisë elektronike të produkteve të eksportit, kërkime të thelluara mbi bujqësinë dixhitale kineze, zhvillimin e markës dhe zhvillimin ndërkufitar të tregtisë elektronike, duke synuar të promovojë zhvillimin e bujqësisë dixhitale kineze, markës dhe ndërkufitare. e-commerce dhe modele të tjera të reja biznesi, nxisin një vrull të ri të tregtisë së jashtme. Mblidhni të gjithë personelin, financat, informacionin, shkencën dhe teknologjinë, arsimin dhe elementë të tjerë modernë ekonomikë, për akademikët kinezë të bujqësisë "silicon valley" dhe fondacioni i praktikës, synon të ndihmojë të ardhurat e fermerëve, duke ndihmuar ndërmarrjet për të zhvilluar, kultivuar zhvillimin bujqësor Anqiu. pol i ri i rritjes ekonomike, të ndërtojë qytetin Weifang, dhe deri në të gjithë provincën Shandong, madje edhe qendra e eksporteve të vendit. Ai do të kontribuojë në rritjen e tregtisë ndërkombëtare dhe zhvillimit ekonomik botëror dhe do të vendosë një themel të fortë për ndërtimin e një dritareje të re për hapjen dhe zhvillimin e bujqësisë kineze dhe një qendër të re për bashkëpunimin ndërkombëtar.