Marka jonë

Marka e kompanisë

Që nga themelimi i Nongchuanggang Cross Border E-commerce (Weifang) Co. Ltd në vitin 2020, gjithmonë ka qenë përgjegjësia dhe inovacioni i markës, NCG ka marrë ekipin kryesor të zhvillimit të platformës profesionale në industri, përmes platformës së tregtisë elektronike të eksportit ndërkufitar për të ndërtuar një profesionist, në modelin e biznesit B2B, për drejtim, me Big Data si udhëzues, për të ndërtuar gradualisht modelin ndërkufitar të industrisë së tregtisë elektronike.

Kompania me më shumë se 200000 mu xhenxhefil vendas, 300000 mu qepë të gjelbër kineze lokale, ndërton gradualisht xhenxhefilin e madh dhe qepën e pranverës si produkte bujqësore të markës, me produkte bujqësore me cilësi të lartë për të hapur tregun jashtë shtetit, të krijuar nga bujqësia me cilësi të lartë produktet si thelbi i imazhit të markës.

Në rrugën e ndërtimit të markës, ne i përmbahemi gjithmonë teknologjisë si bazë, të orientuar drejt tregut, burimeve të huaja si mbështetje, shërbimit cilësor si koncept, për të fituar besimin dhe mbështetjen e klientëve brenda dhe jashtë vendit.

Vlerat tona : i orientuar nga njerëzit, i hapur dhe gjithëpërfshirës, ​​duke avancuar me The Times, i gjelbër dhe i sigurt, pionier dhe inovativ, duke i shërbyer bashkëpunimit global me një qëndrim "Win-win".