Prezantimi i Kompanisë

Prezantimi i Kompanisë

Nongchuanggang E-commerce Industrial Park (Weifang) Co. Ltd. është një platformë e tregtisë elektronike të eksportit dhe tregtisë së jashtme, e krijuar bashkërisht nga Anqiu Agricultural Development Group, platforma kapitale shtetërore e China Rural Innovation Port Co., Ltd. Kompania ndodhet në ndërtesën Anqiu Nonggu, në cepin jugperëndimor të qytetit. Duke u mbështetur në produktet bujqësore të tipit Anqiu, si qepa dhe xhenxhefili. Me më shumë se 33,000 harqe xhenxhefili, rreth 50,000 harqe qepë si një avantazh i madh industrial, kompania është e përkushtuar të ndërtojë një platformë profesionale të tregtisë elektronike të produkteve të eksportit, zhvillimin e mëtejshëm të studimeve të industrisë dixhitale të bujqësisë në Kinë, zhvillimin e markës dhe zhvillimin e tregtisë elektronike ndërkufitare, duke synuar promovimin e bujqësisë dixhitale të Kinës me markën dhe zhvillimin e formateve të reja si modaliteti i tregtisë elektronike ndërkufitare, zhvillimi i modelit të ri të tregtisë ndërkombëtare.

Mbledhja e të gjithë profesionistëve, financave, informacionit dhe teknologjisë, arsimit dhe fenomeneve të tjera moderne ekonomike, për bazën akademike dhe praktike të bujqësisë "lugina e bujqësisë" të Kinës, përdorimi i të dhënave të mëdha, kompjuterit në renë kompjuterike, blloqeve të zinxhirit, të tilla si integrimi i burimeve të teknologjisë së Internetit të Gjërave , duke ndërtuar një kombinim të financave, kërkimit shkencor, tregtisë, industrisë, bujqësisë, akademisë bujqësore integrimin e modelit të ri të zhvillimit të tregtisë elektronike ndërkufitare, duke synuar të ndihmojë në rritjen e të ardhurave të fermerëve, duke ndihmuar biznesin vendas të zhvillohet, kultivohet Zhvillimi i bujqësisë Anqiu, standardet e reja të rritjes ekonomike, ndërtojnë Shandong Weifang një stol me standarde të larta duke shënuar deri në eksportet e vendit. Ai do të kontribuojë në rritjen e tregtisë ndërkombëtare dhe zhvillimit ekonomik botëror, dhe do të ndërtojë një themel të fortë për ndërtimin e një dritareje të re për hapjen dhe zhvillimin bujqësor të Kinës dhe një qendër të re për bashkëpunimin ndërkombëtar.