Historia e Kompanisë

Historia e Kompanisë

“Kina do të vazhdojë të mbështesë ndërmarrjet nga të gjitha vendet në eksplorimin e mundësive të biznesit në Kinë përmes platformave të hapura si Expo”, tha presidenti Xi Jinping. Kina do të shfrytëzojë potencialin e rritjes së tregtisë ndërkombëtare dhe do të japë kontribut pozitiv në rritjen e tregtisë ndërkombëtare dhe zhvillimin ekonomik botëror. Kina do të përshpejtojë zhvillimin e formave dhe modeleve të reja të biznesit, të tilla si tregtia elektronike ndërkufitare, për të nxitur nxitës të rinj të tregtisë së jashtme."

Qyteti Anqiu i Provincës Shandong zbaton me vendosmëri vendimet dhe marrëveshjet e Komitetit Qendror të Partisë dhe Këshillit të Shtetit, përmirëson dhe stabilizon politikat dhe masat e tregtisë ndërkombëtare, shtyn përpara "pesë optimizimet" dhe "tre ndërtimet", kultivon forma dhe modele të reja të huaja. tregtisë, dhe promovon në mënyrë të qëndrueshme zhvillimin me cilësi të lartë të tregtisë së eksportit. Në sfondin e një ngadalësimi të tregtisë globale, tregtia e jashtme e Kinës ka kundërshtuar prirjen dhe ka arritur një rekord të lartë për sa i përket rritjes. Ne kemi arritur përparim të ri në sigurimin e stabilitetit dhe përmirësimin e cilësisë së tregtisë së jashtme të Kinës.

Nën këtë sfond politikash, Anqiu Agricultural Development Group, një ndërmarrje kapitale shtetërore, dhe China Rural Innovation Port Co., Ltd. themeluan bashkërisht Nongchuanggang Cross Border E-commerce (Weifang) Co. Ltd, të njohur si NCG. Si një projekt kyç i qytetit të Anqiut këtë vit, NCG nuk është vetëm një projekt kyç për mbështetjen e produkteve bujqësore vendase, por edhe një nxitje për zhvillimin ekonomik dhe zhvillimin e gjithanshëm të qytetit të Anqiut. Si një treg i madh i produkteve bujqësore, Anqiu është i pasur jo vetëm me qepë jeshile cilësore, xhenxhefil, por edhe me varietete të pasura perimesh. Platforma e tregtisë elektronike ndërkufitare e Portit të Inovacionit Bujqësor është ndërtuar posaçërisht për platformën e eksportit të qepës së gjelbër, xhenxhefilit dhe perimeve, të cilat janë produkte të veçanta të qytetit Anqiu.

Që nga themelimi i saj nga fillimi i janarit 2021, në mesin e 148 ndërmarrjeve të eksportit bujqësor në Anqiu, tashmë janë 20 prej tyre të bashkuara në platformë. Versioni kinez për platformën ka qenë online më 7 janar dhe versioni në anglisht ishte online më 17 janar . Midis 17 janarit dhe 26 janarit ka mbi 40000 vizita, 4 oferta gjithsej, të ndara nga Koreja e Jugut, Mbretëria e Bashkuar dhe Zelanda e Re, me një vëllim total prej 678628 dollarë. Porositë nga Franca, Australia dhe Rusia janë duke u negociuar.