Rreth Nesh

Nongchuanggang e-commerce Industrial Park (Weifang) Co. Ltd.

Prezantimi i Kompanisë

Nongchuanggang E-commerce Industrial Park (Weifang) Co. Ltd. është një platformë e-tregtisë elektronike për eksport dhe tregti të jashtme e krijuar bashkërisht nga Anqiu Agricultural Development Group, platforma kapitale shtetërore e China Rural Innovation Port Co., Ltd.

Kompania ndodhet në ndërtesën Anqiu Nonggu, në cepin jugperëndimor të qytetit. Duke u mbështetur në produktet bujqësore të tipit Anqiu, si qepa dhe xhenxhefili. Me më shumë se 33,000 harqe xhenxhefili, rreth 50,000 harqe qepë si një avantazh i madh industrial, kompania është e përkushtuar të ndërtojë një platformë profesionale të tregtisë elektronike të produkteve të eksportit, zhvillimin e mëtejshëm të studimeve të industrisë dixhitale të bujqësisë në Kinë, zhvillimin e markës dhe zhvillimin e tregtisë elektronike ndërkufitare, duke synuar promovimin e bujqësisë dixhitale të Kinës me markën dhe zhvillimin e formateve të reja si modaliteti i tregtisë elektronike ndërkufitare, zhvillimi i modelit të ri të tregtisë ndërkombëtare.

Mbledhja e të gjithë profesionistëve, financave, informacionit dhe teknologjisë, arsimit dhe fenomeneve të tjera moderne ekonomike, për bazën akademike dhe praktike të bujqësisë "lugina e bujqësisë" të Kinës, përdorimi i të dhënave të mëdha, kompjuterit në renë kompjuterike, blloqeve të zinxhirit, të tilla si integrimi i burimeve të teknologjisë së Internetit të Gjërave , duke ndërtuar një kombinim të financave, kërkimit shkencor, tregtisë, industrisë, bujqësisë, akademisë bujqësore integrimin e modelit të ri të zhvillimit të tregtisë elektronike ndërkufitare, duke synuar të ndihmojë në rritjen e të ardhurave të fermerëve, duke ndihmuar biznesin vendas të zhvillohet, kultivohet Zhvillimi i bujqësisë Anqiu, standardet e reja të rritjes ekonomike, ndërtojnë Shandong Weifang një stol me standarde të larta duke shënuar deri në eksportet e vendit.

Ai do të kontribuojë në rritjen e tregtisë ndërkombëtare dhe zhvillimit ekonomik botëror, dhe do të ndërtojë një themel të fortë për ndërtimin e një dritareje të re për hapjen dhe zhvillimin bujqësor të Kinës dhe një qendër të re për bashkëpunimin ndërkombëtar.

Marka jonë

Që nga themelimi i Nongchuanggang Cross Border E-commerce (Weifang) Co. Ltd në vitin 2020, gjithmonë ka qenë përgjegjësia dhe inovacioni i markës, NCG ka marrë ekipin kryesor të zhvillimit të platformës profesionale në industri, përmes platformës së tregtisë elektronike të eksportit ndërkufitar për të ndërtuar një profesionist, në modelin e biznesit B2B, për drejtim, me Big Data si udhëzues, për të ndërtuar gradualisht modelin ndërkufitar të industrisë së tregtisë elektronike.

Kompania me më shumë se 200000 mu xhenxhefil vendas, 300000 mu qepë të gjelbër kineze lokale, ndërton gradualisht xhenxhefilin e madh dhe qepën e pranverës si produkte bujqësore të markës, me produkte bujqësore me cilësi të lartë për të hapur tregun jashtë shtetit, të krijuar nga bujqësia me cilësi të lartë produktet si thelbi i imazhit të markës.

Në rrugën e ndërtimit të markës, ne i përmbahemi gjithmonë teknologjisë si bazë, të orientuar drejt tregut, burimeve të huaja si mbështetje, shërbimit cilësor si koncept, për të fituar besimin dhe mbështetjen e klientëve brenda dhe jashtë vendit.

Vlerat tona : i orientuar nga njerëzit, i hapur dhe gjithëpërfshirës, ​​duke avancuar me The Times, i gjelbër dhe i sigurt, pionier dhe inovativ, duke i shërbyer bashkëpunimit global me një qëndrim "Win-win".

Përgjegjësitë tona

Nongchuanggang Cross Border E-commerce (Weifang) Co. Ltd. ka përgjigje tërësisht pozitive të Komitetit Qendror të CPC dhe Këshillit të Shtetit zbatojnë strategjinë e rinovimit të vendimeve kryesore të politikave të vendit, duke u fokusuar në modernizimin e bujqësisë, fokusin në "bujqësinë, zonat rurale dhe fermerët dhe bujqësia "prodhimi i ri gjashtë", duke promovuar zhvillimin e hapjes së bujqësisë kineze në skajin e jashtëm.

Kompania është e përkushtuar të ndërtojë një platformë profesionale të tregtisë elektronike të produkteve të eksportit, kërkime të thelluara mbi bujqësinë dixhitale kineze, zhvillimin e markës dhe zhvillimin ndërkufitar të tregtisë elektronike, duke synuar të promovojë zhvillimin e bujqësisë dixhitale kineze, markës dhe ndërkufitare. e-commerce dhe modele të tjera të reja biznesi, nxisin një vrull të ri të tregtisë së jashtme. Mblidhni të gjithë personelin, financat, informacionin, shkencën dhe teknologjinë, arsimin dhe elementë të tjerë modernë ekonomikë, për akademikët kinezë të bujqësisë "silicon valley" dhe fondacioni i praktikës, synon të ndihmojë të ardhurat e fermerëve, duke ndihmuar ndërmarrjet për të zhvilluar, kultivuar zhvillimin bujqësor Anqiu. pol i ri i rritjes ekonomike, të ndërtojë qytetin Weifang, dhe deri në të gjithë provincën Shandong, madje edhe qendra e eksporteve të vendit. Ai do të kontribuojë në rritjen e tregtisë ndërkombëtare dhe zhvillimit ekonomik botëror dhe do të vendosë një themel të fortë për ndërtimin e një dritareje të re për hapjen dhe zhvillimin e bujqësisë kineze dhe një qendër të re për bashkëpunimin ndërkombëtar.